СЕ РЕДИ ПАРКЕТ

Арена Сонце

Почна редењето нов паркет во Спортската арена Сонце. Се поставува врз оштетениот. Објектот добива нов изглед. Над влезните врати е поставена светлечка конструкција со новото име. Го има и амблемот на женскиот РК Жито Прилеп со шестнаесеткракото сонце. И мермерните скали ќе се поправат, а внатре ресторан, лед екрани, тв студио, соблекувални… Секој ден има по 500 корисници.

Loading