МАКСАМ ВО ДРАЧЕВО

Кик – бокс

Членови на клубот Максам, со тренерите Пеце Ангелески и Саше Игњатовски, утревечер се на завршен турнир во Скопје. На ринг излегуваат Ангелина Стојаноска, Катерина Атанасоска, Ивана Тренкоска, Керол Петрески и Мартин Димески. Предизвик се дисциплините кик бокс и ултимејт фајт. Ривалите се рамноправни, дуелите неизвесни. Секоја победа е значајна – вели Ангелески. Турнирот е посветен на сите македонски херои.

Loading