КОСТА СЕ ВРАЌА

По повеќемесечно отсуство, се враќа Коста Мирчески, поранешниот тренер на третолигашот Корзо. Неизвесно е на кој клуб ќе се посвети. Има заинтересирани повеќе страни. На располагање сум, не бегам. Прифаќам предизвик без разлика на рангот. Тешко е без фудбал. Преговарам и очекувам старт – најави Мирчески. Тој е еден од возобновувачите на Корзо. Летоска се повлече од тренерската клупа на популарниот градски клуб.

Loading