ТРГНАТИ РАМПИТЕ ПРЕД СИЗОТ

Жителите на зградата кај ЈП за стамбен и деловен простор како што го направија паркинг, со интервенција на комуналната инспекција ги тргнале рампите за слободен влез. Се отвори простор за паркирање автомобили не само за станарите, но со тоа и да живее идејата за легализирање на просторот. Самоволниот гест за узурпирање на земјиштето беше осуден од граѓаните. Велат дека дел вртеле крукчиња и ги амортизирале автомобилите низ улиците, додека најдат паркинг, посебно во центарот.

Loading