НА ПОБЕДА ВО КУМАНОВО

Кошарка

В сабота Ултимејт баскет е гостин кај Куманово. По триумфот дома со АБА Струмица ( – ), реални се шансите со аутсајдерот. Кумановци лошо стартуваа со шест порази. Треба сериозност и максимална заложба. Бодовите не идат сами – свесни се во У. Баскет. Одлично се држи тимот на Панче Милевски. Загуби само од Работнички дома и од лидерот Фени во Кавадарци. Составот со четворица странци може кон горниот дел. Ако одбраната е на ниво, бодовите се наши во Куманово – порачуваат од У. Баскет.

Loading