Репертоар на Театарот

НУЦК”Марко Цепенков”

 

 

Вторник, 2 ноември

“Антица”, режија Бранко Брезовец

почеток -19.30 часот

 

Среда, 3 ноември

“Антица”, режија Бранко Брезовец

почеток -19.30 часот

 

Четврток, 4 ноември

“Од кол на кол”, режија Коле Ангеловски

почеток -19.30 часот

Loading