РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ

НУЦК “Марко Цепенков”- Прилеп

 

Среда, 27 октомври 

Антица”, режија Бранко Брезовец 

почеток -19.30 часот 

 

 

Четврток, 28 октомври 

“Антица”, режија Бранко Брезовец 

почеток -19.30 часот

 

 

Петок, 29 октомври

“Антица”, режија Бранко Брезовец

почеток -19.30 часот

Loading