НЕДЕЛА НА ГЕРМАНСКИ ФИЛМ

Во ЦК “Марко Цепенков”

Од 25 до 29 октомври ќе се прикажат пет филмови на “Недела на германскиот филм” во ЦК “Марко Цепенков”. В понеделник е филмот “Папата Јована”, а ќе се прикажат уште “Пријателство”, “Виски и водка”, “Џон Раб”, “Зајче без ушиња”. “Неделата на германскиот филм” се организира во соработка со Амбасадата на Германија во земјата, Прокредит банка и Гете институтот.

Loading