ЖИТО ПРИЛЕП ФАВОРИТ КАЈ ВАРДАР

В недела женскиот ракометен суперлигаш Жито Прилеп во Скопје се среќава со Вардар. Тимот на Ристо Магдинчев е фаворит, второпласиран со 15 бода, а домаќинот четврт со 10. Повредените Аџулеска, Петковска и Гичева заздравуваат. И евентуален кикс не ни штети, но пожелно е да победиме – сметаат во клубот.

Loading