“ВРНАТ” ГОЛОВИ

Општински лиги

В недела (10 ч.) е петто коло во А – лига: Козара – Динамо, Боротино – Обршани, Ц. ѕвезда – Тризла, Пролетер – Тополчани, Кадино – Чепигово, Воѓани – Кадица. Се игра ефикасно, покрај дожд , “врнат” голови. Претходно: Чепигово – Пролетер 0-6, Тополчани – Ц. Ѕвезда 3-1, Тризла – Боротино 8-1, Обршани – Козара 3-3, Динамо – Воѓани 3-0 (сл.), Кадица – Кадино 1-0. Водат Динамо и Кадица по 12 бода. Во Б – Лигата изненадувачки води новиот, Братство од Житоше со 10 бода.

Loading