ДИМОСКИ ВО СИНАЛКО

Одбојка

Надежниот одбојкар на 11 Октомври, Илчо Димоски, премина во прволигашот Синалко од Крушево. Одлично е примен. Престои традиционален турнир. Клупски другари му се поранешни соиграчи, како Кристијан Ристески, Соте Најдоски… Амбиција на Димоски е да биде стандарден првотимец и член на младата репрезентација. Во Синалко играше легендарниот Тоше Проески.

Loading