КУП ВО ВЕЛЕС

Велосипедизам

Членовите на ВК Илинден викендов возат во Велес на куп трка на патеката е 114 километри Велес – Градско – Велес – Папрадиште. Иле Крстески атакува на првото место, а второто му е обезбедено. Гоце Радески ја залечи повредата од фудбалски натпревар и може да даде максимум. Задача ги чека и в понеделник, на кружната трка низ Куманово.

Loading