ТРКА ВО КОЧАНИ

Велосипедизам

Членовите на ВК Илинден викендов се во Кочани, на трката долга 135 километри, преку Пехчево до Берово. Надежта е во јуниорите Иле Крстески и Гоце Радески. Целта е пиедесталот, а со нови бодови Крстески има шанса за второ место вкупно сезонава. Трката е според календарот на ВФМ.

Loading