ПЛАНИНАРИ ЌЕ СЕ ТРКААТ

Планинарство

Меѓународната трка на планинарски друштва ќе се одржи в сабота во 9 часот. Патеката е од карпата на Маркови кули, Слонот, до Манастирот Пресвета Богородица – Трескавец. Се најавуваат многу учесници од странство. Финишот во манастирот ќе продолжи со доделување награди и заеднички ручек.

Loading