ТАНЦОВА САБОТА

Редовен танц бодовен натпревар утре во Центарот за култура “Марко Цепенков” во 14 часот. Во конкуренција се стандардни и латиноамерикански танци во организација на ТК “ТЕМПО”. Ќе учествуваат околу 50 двојки од сите старосни категории од сите клубови во земјава.

Loading