КАДИЦА И ДИНАМО ВО ТРКА

Општински лиги

В недела (10 ч.) е трето коло во А – лига, а челните со по три победи, Кадица и Динамо немаат проблем дома со Воѓани и Кадино. Останати: Чепигово – Пролетер, Тополчани – Ц. Ѕвезда, Тризла – Боротино, Обршани – Козара. Претходно: Обршани – Динамо 1-2, Козара – Тризла 1-4, Боротино – Тополчани 2-1, Ц. Ѕвезда – Чепигово 6-0, Пролетер – Кадица 2-3, Кадино – Воѓани 4-1. Во Б – Лигата водат Пелагонија, Братство и Мукос по седум бода.

Loading