СТАРАТА ПОБЕДА ГОТВИ ТУРНИР

Нагласени активности во ФК Победа, суспендираниот клуб. Со оглед на правото да игра пријателски, најавена е организација на турнир по три недели, по повод празникот 11 Октомври. Контактите со ривалите се во тек, а интересот е голем. Посакуваме меѓу гостите реномиран клуб. Големи се шансите да го доведеме – најави Марјан Стојкоски – Манта, иницијатор. Неодамна, во проектот “Живее Победа”, беше одигран пријателски меч со 11 Октомври (1-1).

Loading