ПРВОЛИГАШ ЗА НАЈФУДБАЛСКИОТ ГРАД!

Кочо Димитровски

По мечот 11 Октомври – Еуромилк (3-0), поразот коректно го призна гостинскиот тренер Кочо Димитровски. Смета Прилеп треба да има прволигаш. Прекрасен амбиент, преполна трибина. Прилеп беше и е најфудбалскиот град. Заслужува клуб во елитата, каде до лани беше Победа – изјави Димитровски. Димитровски е легенда, поранешен капитен на Вардар.

Loading