НОВ ТЕСТ НА ПОБЕДА

Старата, вистинска Победа, во надеж за симнување на казните од ФИФА, продолжува со пријателски, после првата, со 11 Октомври (1-1). Викендов е средба со Новаци, Пелистер, Тиквеш или друг близок ривал. Планираме се повеќе активности, охрабрени од поддршката на некогашните првотимци. Зад нас стојат и градските фактори, кои со симпатиии гледаат на проектот ”Живее Победа” – задоволен е Марјан Стојкоски – Манта, некогаш репрезентативен лев бек.

Loading