БАРАЖ ПРОЛЕТЕР – ГАВРАН

Општински лиги

В недела (10 ч.) на Спортски центар е баражот Пролетер – Гарван Десово. Победникот оди во А – лига, поразениот во Б. В сабота е состанокот на претставници од клубовите во двете лиги, во ОФС Прилеп. Најавени се нови екипи. Предвидена е ждрепка за новото првенство. Стартот на сезоната е на 12 септември.

Loading