БАСКЕТ МАЈСТОРИ НА МОГИЛА

Кошарка

Се готви атрактивен турнир во баскет, на Могила, од 29 до 31 август. Натпреварите се во категории до 15, 18 и над 18 години. Екипите бројат по три плус еден кошаркар. Публиката може да ужива во ”прилепска верзија на НБА”. Шанса е за рекреативците да се покажат. Особено привлечна е програмата во вторник, кога е полуфиналето и финалето, а во паузата – шутирање тројки.

Loading