“ЖИВА” Е ПОБЕДА

ФК Победа, осум години казнета од ФИФА за првенствени натпревари, продолжува да живее поддржана од Јане Николоски, Марјан Стојкоски – Манта, Тони Наумоски, Илија Најдоски… Зачленуваат млади фудбалери, желни за докажување.

– Старата Победа не е згасната – порачуваат од клубот. Одиграна е пријателска со 11 Октомври која по головите на Наумчески и Нешкоски, заврши мирољубиво,1-1.

Loading