ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

НУЦК”Марко Цепенков”

 

Петок, 20 август

Парк на револуцијата

почеток – 21.00 часот

Летно кино

 

Вторник, 24 август

НУЦК “Марко Цепенков”

Сцена 105

Театарска претстава

“Стјуардеси”

Младинско драмско студио

почеток – 21.00 часот

 

Среда, 25 август

Плоштад “Александрија”

Летна сцена

Вечер на млади уметници

Илија Белистојаноски – соло;

Валерија Николовска – соло;

Ѓорѓина Ристеска – балет;

Горан Богоески – гитара;

Вариса Хајдерпашиќ – соло;

Денис Најдоски – клавир:

љупчо Трајаноски – виола.

почеток – 21.00 часот

 

Четврток, 26 август

Парк на револуцијата

почеток – 21.00 часот

Летно кино

Loading