РИСТЕСКИ ЈА ВОЗВРАТИ ГОСТОЉУБИВОСТА

 

          На градоначалникот Марјан Ристески му беа гости дел од домаќините на прилепската делегација во Гарфилд, Њу Џерси, САД. Тој “повратно”, во знак на благодарност за успешната посета со бизнис – делегацијата во Гарфилд им приреди средба на неколкуте фамилии иселениците. Со закуска, пијалак, левтерно, разговарале и се дружеле со вкусни прилепски мајтапи.

Loading