ПРОГРАМА ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

НУЦК”Марко Цепенков”

 

Среда, 18 август

Изложбен салон

почеток – 21.00 часот

“Во слава на музиката”

 

Четврток, 19 август

Плоштад Александрија

почеток – 21.00 часот

Концерт на староградска музика

Октет Прилеп

 

Петок, 20 август

Парк на револуцијата

Почеток – 21.00 часот

Летно кино

Loading