КЛУБ ЌЕ ИМА

Кошарка

            Во Ултимејт баскет одлучија – клуб ќе има и наесен. Иако поканет е во Прва лига, речиси 100 насто е сигурно дека ќе се натпреварува во Втора. Диктираат финансиите. Играчкиот кадар ќе се редуцира. Шанса ќе добиваат домашни играчи. Засега нејасни се амбициите.

            Не се знае ни кога е стартот на првенството. Подготовките се планираат околу 20 август.

Loading