ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Разговараат мајка и ќерка.

– Ќерко, овој твојов маж, ми се чини како ич да не се радува кога ќе дојдам на гости?

– Ма не мајко, тој е малку спор и така поспоро му доаѓа мислата.

Знаеш колку се радува кога ќе си отидеш?!

Loading