ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

Момче трча по градски автобус и едвај во последен момент се качува.

Една млада и весела госпоѓа му вели:

– Знаеш ли момче дека по автобус и по жена не се трча?

Момчето (задишано): – Се трча, се трча, додека се качиш…

Loading