ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

-Ослабев десет кила. – Па , како, брзо кажи. – Компири, моркови, цвекло. -Ги вареше или пржени? -Ма, јок, ги копав.


На Баже му ја украле колата. -Ги виде ли кои беа? -Не, ама ја видов регистрацијата ! ! ! !

Loading