ПРЕДНОВОГОДИШНО МИЛИОНЧЕ

Прилепчани среќајлии

Dzek pot

Грозоски Филип од Прилеп, заедно со неговиот пријател се новите милионери, ја освоија најпосакуваната Милионер џек пот на Државна видеолотарија.  Добивката е вредна 1.454.620 денари. Среќатата им се насмеа на 1 декември во Делта Бет Моцарт.  Или како што во шега ќе речат прилепчани, “тогаш мавнал, громов в коприви”. Расположен, насмеан, Филип во јавноста ја сподели својата среќна приказна.

Раскажа дека со другарите заедно, убаво се забавувале на видеолотариските терминали на Државна Видеолотарија во Делта Бет Моцарт. Играле без преголеми очекувања, чисто за забава.

Добивката ги изненадила, па и се радувале возбудено сите. Славењето траело цел викенд.

Филип вели дека парите ќе ги подели со пријателите. Најверојатно дел од нив ќе се искористат за да се купи нов автомобил.

Loading