НУЦК „Марко Цепенков“ – Прилеп Репертоар за театарот „Војдан Чернодрински“

Сабота, 24.11.2018 – 19.30 часот „Пиреј“  – режија Љупчо Ѓоргиевски

Влезници на билетарницата од театарот од 10 до 13 часот и 17.30 до 19.30 часот. Резервации на 076 442 378

Loading