Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Петок 16 Ноември  – 19.30 часот „Ништо без Трифолио“ – режија Коле Ангеловски

Влезници се продаваат на на билетарницата од театарот од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.  Резервации на 076 442 378

Loading