ВИЦ НА НЕДЕЛАТА

vic

– Докторе, помагај ме боли левава нога.

– Тоа ти е од годините.

– Па и деснава е исто годиште па не ме боли.


-Жено, што има за ручек?

– ИКЕА ручек!

-Е, каков е тој.

-Па, деловите ти се во фрижидер, ти треба само да ги составиш.

Loading