ТОДОРОСКИ И КАРДАШИЈАН

Todor Todoroski - Edinsveniot   Makedonec slikan so Kim Kardasjan -

Прилепчанецот Тодор Тодороски е единствениот македонски стилист кој имаше пракса кај личниот шминкер на Ким Кардашијан во Дубаи. Нашиот стилист и фризер се запозна со најпознатата светска трендсетерка и ријалити ѕвезда, Кардашијан.

Тој учевствуваше на Мастеркласот на Марио Дедиванович, личниот шминкер на најпознатата риалити ѕвезда во светот. Додека Тодор правел магија од женските лица украсувајќи ги со шминката, и Ким Кардашијан лично присуствувала на тренингот, уверувајќи се во талентот на младиот стилист.

Инаку, Тодор е познат како фризер кој знае да стриже со заврзани очи, а косата умее да ја поткусува со оган наместо со ножици. Ги разубавува пред настапите познатите македонски и балкански ѕвезди кои гостуваат во Прилеп. 

Loading