БАЛКАНСКИ ПОВЕЌЕДЕЦЕНИСКИ РОМАНТИЧАР

Hari Mata HariХари Мата Хари

Хари Мата Хари е уште едно големо балканско музичко име кое што официјално ќе се појави на сцената. Вечниот романтичар зад себе има голем број познати старо-нови хитови. Ја немам снаге да те не волим, Црни снег, Седамнаест ти је година, Рузмарин, Прстен и златни ланац… се дел од песните кои овој надалеку познат балкански пејач ќе ги исполни за пивопијците.

Loading