СНОШТИ НАЈДЕНИ ДВА ЛЕША

Последна вест

Полицијата сношти откри два леша во градот. Едниот е на жена на возраст од 63 години, која била најдена дома на улицата “Александар Македонски”. Според итната помош, таа била гола, со повреди на главата и вратот. Се проценува дека била почината пред десетина дена.

Вториот леш е на маж на возрат од околу 70 години. Телото било покриено со гранки и изгризано од животни, а најдено во близина на Сточниот пазар.

Loading