ПОЕТСКО МУЗИЧКА ВЕЧЕР

Клубот на литературни творци имаше четврто литературно читање. Манифестацијата беше своевидна поетско – музичка вечер, која беше збогатена со песните на октетот Прилеп. 

Loading