ТОРТА ЗА ДИЗНИЛЕНД

Слаткарницата Дизниленд, чии производи се шлаг на најубавите семејни прослави, родендени, свадби и свечености, одбележа 14 години успешно постоење во светот на слаткарството. Сопственичката Елена Атанасоска е горда, оти ветеното на татко си пред 14 години го исполнила и одржува со квалитет. Создава традиција во подготвувањето на највкусни торти и колачи. Секој ден, месец и година го вложува својот максимум, живеејќи го татковиот сон за успешен бизнис.

{AG}381/diznilend{/AG}

Задоволните муштерии се приоритет за тимот професионални и ведри работнички. Палетата ја збогатуваат и со посни слатки, трудејќи се да ги задоволат различните вкусови.

Loading