Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Петок, 20.11. 2015 – 19.30 часот

„ПРЕМИЕРА ВО…“ режија Коле Ангеловски

Влезници на билетарницата.

Резервации на тел. 428 644 или 076 442 378

Loading