„Фестивал на Европски филмови“

КИНО МИС СТОН ЦК „Марко Цепенков“

13.11.15-Петок

– „Филмска Работилница“ 17:00 ч.

– „FORMENTERA“ 18:00 ч.

– „Cloced Circuit“ 20:00 ч.

14.11.15-Сабота

-„Legends of Valhalla:Thor“ 12:00 ч.

-„Lose your Head“ 18:00 ч.

– „IDA“ 20:00 ч.

“МАКЕДОНСКИ ФИЛМСКИ КЛАСИЦИ”

18.11.15-Среда- “Тетовирање”                20:00ч.

19.11.15-Четврток “Планината на гневот” 18:00ч.

                                 -”Среќна нова 49”     20:00ч.

20.11.15-Петок-   ” HI-FI”                              18:00ч.

                               “Три Ани”                       20:00ч.

ПРЕМИЕРНО ОД 21.11 До 22.11

“Последниот Македонец” 19:00ч.

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Петок, 13.11. 2015 – 19.30 часот

„ПРЕМИЕРА ВО…“ режија Коле Ангеловски

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на тел. 428 644 или 076 442 378

Loading