Промоции на книги и предавање за Тодор Александров

Вечерва во библиотеката

Книгите “Тодор Александров” од Зоран Тодоровски и Виенската “стапица” од Ленина Жила ќе бидат промовирани вечерва од 18 часот во Библиотеката. Промотор ќе биде професорот Ленина Жила. Професорот ќе одржи предавање за ликот и делото на Александров.

Организатори се ДНУ и Библиотеката.

Loading