НУЦК ,,Марко Цепенков,,

Репертоар на Кино Мис Стон

од 5 до 7.12. 2014 – 19.30 часот

,,Споменикот на Мајкл Џексон,,

филм со рекордна гледаност во балканските кина

Loading