“Ѕведички” по 11 пат

Од вечерва до недела 30 деца од Македонија, Малта, Бугарија, Србија, Украина, Русија, Израел, Хрватска, Италија, Летонија, Романија и Унгарија ќе учествуваат на 11 – тото издание на интернационалниот детски фестивал “Ѕвездички” во ЦК “Марко Цепенков”. Финалето е в недела.

Loading