КРСТЕВСКИ ВО ПЕРАСТ

Стрип авторот Златко Крстевски, по покана од Друштвото на стрип автори од Црна Гора, учествува на стрип работилница во Пераст. Ќе работи на тема “Морски звуци”. Уметниците црпат инспирирации од најубавите места на Црногорското приморје. Најдобрите стрипови ќе бидат публикувани во новата стрип антологија.

Loading