ПРЕТСТАВИ ВО ПРИДРУЖНА ПРОГРАМА

 Сабота 11 јуни

поч. 24,00

Сцена:Театар В.Чернодрински

СРЕЌНИ ДЕНОВИ С.Бекет, режија Градимир Гоер

Дом на култура Григор Прличев Театар – Охрид

 

Недела 12 јуни.

поч. 24.00

Сцена:Театар В.Чернодрински

“СВЕКРВА” група на автори, режија Софија Ристевска

НУЦК”Ацо Шопов” – Театар Штип

 

Понеделник 13 јуни

поч.24.00

Сцена:Театар В.Чернодрински

ДОН ЖУАН СЕ ВРАќА ОД ВОЈНА Еден Фон Хорват ДИПЛОМСКА ПРЕТСТАВА НА СТУДЕНТИТЕ ПО АКТЕРСКА ИГРА ПРИ ФДУ СКОПЈЕ КЛАСАТА ЈА ВОДАТ: професорите Владо Цветановски и Мими Таневска

 

Вторник 14 јуни

Поч. 22. 00ч.

Сцена: Во дворот на црквата Св.Никола во Варош

“ЏАМАЛАРИ – ДИОНИС” Т. Стојановски, режија С.Милошевски

Културен Центар Скрб и утеха-Тиха

 

поч. 24.00

Сцена: Театар В.Чернодрински

ДОЛГО   ПАТУВАЊЕ ВО НОќТА Ј. Онил   ДИПЛОМСКА ПРЕТСТАВА НА СТУДЕНТИТЕ ПО АКТЕРСКА ИГРА ПРИ ФДУ СКОПЈЕ КЛАСАТА ЈА ВОДИ: професор Ељеса Касо

 

Среда 15 јуни.

Поч. 24.00

Сцена: Театар В.Чернодрински

“ГОСП.БАЛКАН” Стефо Нанцу и ДуШан Ристевски, режија Стефо Нанцу – АВСТРАЛИСКО МАКЕДОНСКИ ТЕАТАР ОД СИДНЕЈ-АВСТРАЛИЈА

 

поч. 24.00

Сцена: ЦКМ.Цепенков” – СЦЕНА 105

ОРКЕСТАР ТИТАНИК Христо Бојчев ДИПЛОМСКА ПРЕТСТАВА НА СТУДЕНТИТЕ ПО АКТЕРСКА ИГРА ПРИ   ЕСРА- СКОПЈЕ КЛАСАТА ЈА ВОДИ    Доц. М-р Роберт Вељановски

Loading