ПРИЛЕПСКИ ЗАГОВОР НА ПАРК

Вечерва на Паркот на револуцијата започнува дводневниот мултимедијален фестивал “Прилепски заговор”, поддржан на САН продукцијата и Општината. Настапуваат најпознати македонски диџеи DJ SLAVE – LEGIJATA (Sk), ILINA ANGEL Kanal 103 (Sk), YUDHISTHIRA (Sk), ECI & DARE (Sk), FREAKY (Pp), а утревечер најдобрите македонски бендови. HIPNOTIC WAVE, УДАРНА ФОРМАЦИЈА, КЛАН ИСТОК, ПМГ КОЛЕКТИВ. Организаторите најавуваат многу изненадувања, квалитетен звук, ликовни изложби, перформанси, проекции.

Loading