ДЕНИС НА “ОХРИД ФЕСТ”

Младиот, надежен пејач Денис Димоски имаше успешен настап на годинешното издание на “Охрид фест 2010”. Димоски отпеа на вечерта на нови таленти, исполнувајќи ја композицијата “Остани со мене”. Младиот прилепски интерпретатор учествувал на повеќе фестивали во земјата и странство. Беше македонски претставник на детскиот Евросонг.

Loading