ПАЗАРЕЊЕ ОД ДОМА ВО ЕЛEКТРОНСКА КОШНИЧКА

Компанијата Комфи Ангел во чекор со модерното време

Производите од Комфи Ангел може да се набават преку интернет продавница по екстра цени. Фаќајќи чекор со современите текови на живеењето и можностите кои ги нуди информатиката, на потрошувачите им се овозможува уникатна шанса да купат производи од палетата која сега ја користат најголемите маркети во Европа.

Клиентите може да купуваат од својот дом, а производите да бидат доставени до врата.

На интернет продавницата www.somniashop.com се најдуваат производи со најдобри цени. Се нудат перници, јоргани, протектори, душеци, комплети… во бои по избор. Постојани се промоциите на производи, при што одредени артикли може да се набават за половина цена. Како на пример, клиентите имаа уникатна можност да го заменат стариот душек со нов унифлекс по екстра намалена цена, плус бесплатна достава до домот. 

Loading