НУЦК ,,МАРКО ЦЕПЕНКОВ“ ПРИЛЕПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016

Недела, 10 јули 2016 г.

Плоштад Александрија – Камена бина

Почеток – 20,00ч.

МАКЕДОНСКИ ИСЕЛЕНИЧКИ ФЕСТИВАЛ

Среда, 13 јули 2016 г.

Изложбен салон – Центар за култура

Почеток – 20,00 ч.

КОНЦЕРТ – АД ЛИБИТИУМ ТРИО

Емилија Кабранова – пијано

Лазар Соколов – цларинет

Силвана Чулева -Атанасова – флејта

Loading