ХАЈ СТАРТ НАСКОРО СО ПРВА АВТОРСКА ПЕСНА

Jave za odlicni  muzicariГрупата High Start, добропозната по одличните настапи по локалните кафулиња, но и низ повеќе градови во државава, најавува снимање на прва авторска песна. Пред нивното првенче да доживее јаве, петмината музичари деновиве ги изненадија фановите со “Live Session”. Односно, во етер пуштија преработки на четири нивни омилени песни.  

Loading